Bedrijf in de problemen?

  • "Bedrijfsproblemen houden je wakker?

  • Weet je niet meer wat te doen?

  • Als jouw 'Bedrijvendokter' bied ik uitkomst!

 

 

Mijn brede netwerk en ervaring in leidinggeven en veranderingsprocessen kunnen de ontwikkeling van uw onderneming ondersteunen. Ik heb ervaring om onder zeer moeilijke omstandigheden te presteren. Of het nu gaat om een groeiende-,  beursgenoteerde onderneming of een onderneming in ademnood ik pak het op en zet de schouders eronder. Ook het liquideren van een onderneming hoort bij mijn ervaringen. Dit alles geeft een breed pallet om u en uw onderneming te ondersteunen. Deze brede achtergrond geeft me toegang tot een relatienetwerk en persoonlijke contacten op ondernemers niveau. Om een uitdaging aan te gaan is er naast kennis en flexibiliteit ook inzet en moed nodig om alle beslissingen te nemen die noodzakelijk zijn om de gestelde doelen te bereiken.

Hoe het allemaal begon...

De eerste onderneming en start van mijn carrière was Habitat. Samen met een Engelse partner zijn we, na complexe onderhandelingen, een Management Buy Out overeengekomen met het moederbedrijf in UK. Heb daar ruim 10 jaar als directeur gewerkt en later als grootaandeelhouder geëindigd. Fantastische ervaring in het ontwikkelen van een onderneming, ondernemerschap en leiding aan een team van circa 200 man.

Vervolgens heb ik deze ervaring ingezet voor een nieuwe onderneming After Dark, een keten van 80 shop in shop units bij woonondernemers. Na drie jaar deze onderneming ingezet om een groot aandelenbelang te verwerven bij Lampenier. Vervolgens hier drie jaar lang leidinggegeven en een nieuw winkelconcept ontwikkeld. Uiteindelijk is de Lampenier overgenomen door Euretco.

Tijd voor het grote werk als overall inkoopdirecteur en marketing bij V&D. Beurs genoteerd en een olietanker in plaats van een speedboot. Een fantastische onderneming! Helaas is V&D onnodig geëindigd, indien men vroegtijdig had besloten om de winstgevende winkels te behouden had dit niet hoeven te gebeuren. In deze periode de hele wereld rondgezworven naar ideeën, producten en de juiste mensen.

Na 25 jaar Retail directiefuncties is het tijd voor verandering. Zelfstandig kennis ontwikkeld in de wereld van vastgoed en benoemd bij TCN tot directeur B-to-B ontwikkelingen. Na een korte periode voorzitter directie team met een vastgoedportefeuille van circa € 800 mio, deels ontwikkeling en deels te beheren eigen vastgoed. Na beëindiging van de onderneming, in een moeilijke economische tijd heb ik vastgoedbeheer ARRA Management opgezet om een portefeuille van SNS te beheren. Bijna 300 mio beheer, verkocht en afgewikkeld. Succesvolle tijd voor een ieder.

Na 25 jaar Retail directie functie en 10 jaar vastgoedervaring wil ik mijn kennis en kunde inzetten om bestuurders bij te staan in ondernemen. Soms kan een buitenstaander invloed en sturing geven aan de verandering. Naast ondernemer ben ik ook een bestuurder. Voorzitter van een grote branche vereniging, lid van RND en lid bestuur/commissaris bij diverse ondernemingen. Bestuursstijlen ervaren van de andere ondernemers zoals de heren Blokker, Hamming, Stroink en vele anderen.

Al deze ervaringen kunnen behulpzaam zijn bij uw ontwikkelproces. Ik sta open als bestuurder, ondernemer en partner. Met name gespecialiseerd in het leiden van een onderneming in moeilijk vaarwater. Maar ook gespecialiseerd in het vinden van oplossingen voor leegstaand commercieel vastgoed.

Aan u de keuze waar u mijn bestuurlijke vaardigheden wenst in te zetten. Ik help u en uw onderneming graag!

Wat nu...

Na 25 jaar Retail directie functie en 10 jaar vastgoedervaring wil ik mijn kennis en kunde inzetten om bestuurders bij te staan in ondernemen. Soms kan een buitenstaander invloed en sturing geven aan de verandering. Naast ondernemer ben ik ook bestuurder. Voorzitter van een grote branche vereniging, lid van RND en lid bestuur/commissaris bij diverse ondernemingen. Bestuursstijlen ervaren van de andere ondernemers zoals de heren Blokker, Hamming, Stroink en vele anderen.

Al deze ervaringen kunnen behulpzaam zijn bij uw ontwikkelproces. Ik sta open als bestuurder, ondernemer en partner. Met name gespecialiseerd in het leiden van een onderneming in moeilijk vaarwater. Maar ook gespecialiseerd in het vinden van oplossingen voor leegstaand commercieel vastgoed.

Aan u de keuze waar u mijn bestuurlijke vaardigheden wenst in te zetten. Ik help u en uw onderneming graag!